Sunday, April 14, 2024

Általános Szolgáltatási Feltételek

Általános Szolgáltatási Feltételek (“Feltételek”)

Utolsó frissítés: 2019. július 5.

Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket a Feltételeket (“Feltételek”, “Általános Szerződési Feltételek”), mielőtt használná a http://gamemag.org/ webhelyet (a “Szolgáltatás”), amelyet a Gamemag üzemeltet (“mi”, “mi” vagy ” mi “).

A Szolgáltatáshoz való hozzáférés és a szolgáltatás használatának feltétele, hogy elfogadja és betartsa ezeket a Feltételeket. Ezek a Feltételek minden látogatóra, felhasználóra és másokra vonatkoznak, akik hozzáférnek vagy használják a Szolgáltatást.

A Szolgáltatás elérésével vagy használatával Ön elfogadja, hogy ezek a Feltételek kötelezőek. Ha nem ért egyet a feltételek bármely részével, akkor nem érheti el a szolgáltatást. A Gamemagra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek a Feltételek alkalmazásával jöttek létre.

Linkek más webhelyekre

Szolgáltatásaink tartalmazhatnak olyan linkeket a harmadik felek webhelyeihez vagy szolgáltatásaihoz, amelyek nem a Gamemag tulajdonában vannak vagy nem irányíthatók.

A Gamemag nem irányíthat semmilyen harmadik fél weboldalának vagy szolgáltatásának tartalmát, adatvédelmi irányelveit vagy gyakorlatát, és nem vállal felelősséget. Ön továbbá tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy a Gamemag nem vállal felelősséget vagy felelősséget sem közvetlenül, sem közvetve semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet az ilyen tartalmak, áruk vagy szolgáltatások igénybevételével vagy használatával kapcsolatosan vagy azzal összefüggésben okozott vagy állított elő bármely ilyen webhely vagy szolgáltatás.

Javasoljuk, hogy olvassa el a meglátogatott harmadik fél weboldalainak vagy szolgáltatásainak feltételeit és adatvédelmi irányelveit.

Befejezés

Szolgáltatásunkat bármikor, előzetes értesítés vagy felelősség nélkül azonnal megszüntethetjük vagy felfüggeszthetjük, bármilyen korlátozás nélkül, beleértve a Felhasználási Feltételek megsértését is.

A Feltételek minden olyan rendelkezése, amely természetüknél fogva fennmaradhat a megszűnésről, fennmarad a megszűnésről, beleértve korlátozás nélkül a tulajdonjogi rendelkezéseket, a jótállási felelősség kizárását, a kártalanítást és a felelősség korlátozását.

Irányadó jog

Ezeket a Feltételeket Magyarország törvényeivel összhangban kell szabályozni és értelmezni, a kollíziós rendelkezések figyelembevétele nélkül.

A jelen Feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének betartásának elmulasztása nem tekinthető e jogok lemondásának. Ha a jelen Feltételek bármely rendelkezése bíróság által érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősül, a jelen Feltételek fennmaradó rendelkezései érvényben maradnak. Ezek a Feltételek a Szolgáltatásunkkal kapcsolatos teljes megállapodást képezik, és helyettesítik és helyettesítik a Szolgáltatással kapcsolatos előzetes megállapodásainkat.

Változtatások

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsuk vagy cseréljük ki ezeket a Feltételeket. Ha a felülvizsgálat lényeges, megpróbálunk legalább 15 napos értesítést adni az új feltételek hatálybalépése előtt. Az, hogy mi jelent lényeges változást, saját belátása szerint kerül meghatározásra.

Miután a javítások hatályba lépése után továbbra is elérjük vagy használjuk Szolgáltatásunkat, Ön elfogadja, hogy a módosított feltételek kötelezőek. Ha nem ért egyet az új feltételekkel, kérjük, hagyja abba a Szolgáltatás használatát.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van a Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.